Valmennustapahtuma Nina Fagerström

Koulutuskeskus Salpaus/Salpaus-Palvelut Oy:n hevosala järjestää yhdessä Nina Fagerströmin kanssa esteklinikan lauantaina 25.3. Nina Fagerström on suomalainen esteratsastaja ja valmentaja, jonka kotitalli Finca Horses sijaitsee Belgiassa. Hän on uransa aikana startannut yli 120 kertaa esteratsastuksen maailmancup-luokissa ja ollut maailman rankingin sijalla 46. Ninan intohimona on nuorten hevosten kouluttaminen sekä valmentaminen.

Klinikka alkaa kello 14 ja on kolmiosainen. Ensimmäisen ryhmän kanssa hiotaan esteratsukon sileän työskentelyä puomien ja kavalettien avulla. Toisessa ryhmässä nähdään nuoria 4-6-vuotiaita hevosia ja kolmannessa ryhmässä jo pitkälle koulutettuja, kilpailevia ratsukoita. Päivän aikana Nina vastaa myös yleisön kysymyksiin.

Jokimaan maneesilla on 24 x 80 metriä Geopat-pohjaista ratsastusalaa sekä kattava estekalusto. Maneesin pitkällä sivulla on kulku liikuntarajoitteisille maneesin katsomoon sekä rampille. Katsomoon mahtuu 120 katsojaa. Maneesin päädystä löydät WC-tilat sekä kahvion. Otathan huomioon, että maneesi ei ole lämmitetty eikä lämpöeristetty.

Keräämme lipun oston yhteydessä sähköpostituslistan, jotta voimme lähettää tapahtumatiedotteen henkilökohtaisesti jokaiselle lipun ostaneelle. Tiedote toimitetaan noin viikko ennen tapahtumaa ja pitää sisällään muun muassa tarkemmat ajo- ja pysäköintiohjeet. Suosittelemme ostamaan kahvin ja pullan jo lipun oston yhteydessä, jotta vältämme ruuhkat kahviossa tapahtumapäivänä. (valitse tällöin tuote, joka sisältää pääsylipun, kahvin ja pullan), 

Lisätietoja tapahtumasta: linda.kukkonen@salpaus.fi

puh. 040 864 8364

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.