Käyttö- ja toimitusehdot

Voimassa 1.8.2018 alkaen.

Verkkokaupan tuotteita myy Koulutuskeskus Salpaus –kuntayhtymä, y-tunnus 0993644-6.

1. Henkilötiedot ja rekisteröityminen

Verkkokaupasta tilaaminen ei välttämättä edellytä rekisteröitymistä.

Verkkokauppaan rekisteröinti helpottaa jatkossa ostosten tekemistä. Rekisteröityneenä voit myös tarkastella tekemiäsi tilauksia. Käyttäjätunnuksena toimii asiakkaan rekisteröinnin yhteydessä antama sähköpostiosoite. Käyttäjätunnus ja rekisteröinnin yhteydessä luotu salasana ovat henkilökohtaisia. Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa säilyttämisestä niin, etteivät ne päädy ulkopuolisten tietoon. Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä sekä siitä aiheutuvista maksuista.

Asiakkaan tulee antaa verkkokaupassa palvelun käytön ja tilauksen tekemisen edellyttämät tarpeelliset tiedot. Palvelutuotteiden tilaaminen edellyttää palvelun saajan nimen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Koulutuskeskus Salpaus –kuntayhtymällä on oikeus käsitellä asiakkaan henkilötietoja henkilötietolain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Rekisteröityneen asiakkaan tiedot tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin. Koulutuskeskus Salpaus –kuntayhtymä ei luovuta asiakkaan tietoja ulkopuolisille tahoille ilman asianomaiselta erikseen pyydettyä lupaa. Asiakkaalla on lainmukainen oikeus kieltää henkilötietojensa käsittely suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia varten sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

2. Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta kauppa.salpaus.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen sisältö, tilauksen hinta sekä toimitustapa. Ilman rekisteröitymistä tapahtuva tilaaminen edellyttää asiakkaan käytössä olevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin tilattavaa tuotetta koskeviin erityisehtoihin sekä verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoihin.

3. Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Verkkomaksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä Suomi.fi / Paytrail -palvelun kautta.

4. Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tilatuissa tuotteissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).

Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut, mikäli asiakas on valinnut toimituksen postin kautta. Postitoimitus ei ole mahdollinen kaikille verkkokaupan tuotteille. Toimitustapa mainitaan kauppa.salpaus.fi-sivustolla kunkin tuotteen yhteydessä.

5. Ilmoittautumisen perumisehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, koulutusmaksu palautetaan asiakkaan pankkitilille.

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, asiakkaalle palautetaan 50% hinnasta.

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 48 tuntia ennen toteutusajankohtaa tai sitä ei peruuteta ollenkaan, maksua ei palauteta asiakkaalle.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti toimittajan sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu.kauppa(at)salpaus.fi. Mainitse peruutuksessa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, pankkitilinumerosi sekä tieto minkä kurssin ilmoittautumisen perut. Peruutus on onnistunut, kun toimittaja on kuitannut sen vastaussähköpostilla.

Mikäli ilmoittautumista vaativien tuotteiden kohdalla ennakkoon päätetty vähimmäisosallistujamäärä ei täyty ja toiminta tästä syystä peruuntuu, tiedotamme asiasta asiakkaan tilauksen yhteydessä antamiin yhteystietoihin ja palautamme koko maksun.

6. Toimitus

Tuotteet toimitetaan postitse tilaajan ilmoittamaan postiosoitteeseen tai tuotteen erityisehtojen mukaisesti ilmoitettuun paikkaan asiakkaan itse maksukuittia vastaan noudettavaksi. Poikkeavista toimitustavoista ilmoitetaan erikseen kauppa.salpaus.fi –sivustolla.

Tuotteita postitetaan arkipäivisin ja tuotteen lähettämisestä tulee ilmoitus tilaajan sähköpostiin. Mikäli tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme toimituksen viivästymisestä tilaajalle erikseen sähköpostilla.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen sisällön, painon ja toimitustavan mukaan. Toimituskulut voivat myös sisältyä tuotteen hintaan. Toimituskulut ilmoitetaan kauppa.salpaus.fi –sivustolla kunkin tuotteen yhteydessä.

Koulutuskeskus Salpaus –kuntayhtymän verkkokaupasta ei ole mahdollista tilata postitse lähetettäviä tuotteita Suomen ulkopuolelle.

7. Vaihto- ja palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava etukäteen toimittajan kanssa. Pyydämme asiakasta ottamaan sähköpostitse yhteyttä toimittajaan ennen tuotteen palauttamista. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Tuotteen palautusohjeet tulee pyytää sähköpostiosoitteesta: asiakaspalvelu.kauppa(at)salpaus.fi. Palautuksen mukaan tulee liittää seuraavat tiedot: tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pankkitilinumero sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa ilmenee kuljetus- tai muu vaurio, tulee asiasta tehdä ilmoitus tuotteen toimittajalle (Koulutuskeskus Salpaus –kuntayhtymä) seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu.kauppa(at)salpaus.fi.

8. Ylivoimainen este

Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai viivästymisestä.