Maneesi

Koulutuskeskus Salpaus tarjoaa vuokrattavaksi v. 2015 valmistunutta maneesiamme. Maneesi sijaitsee Jokimaan Raviradan yhteydessä.

HUOMIOI 16.8.23 VOIMAAN TULLEET MUUTOKSET HINNASTOISSA JA VARAUSEHDOISSA.

Maneesi on kooltaan 24m x 80m. Yleisellä vuorolla maneesissa voi olla yhteensä kahdeksan ratsukkoa, estevuorojen aikana neljä. Varauduthan siis vuoroa varatessasi, että maneesissa voi olla samaan aikaan muitakin. Jos haluat tilan vain omaan käyttöösi, varaa kerralla useampi vuoro (4 kpl/ ½ maneesi, 8 kpl/koko maneesi). Vuorot ovat aina tunnin mittaisia.

Salpauksen ratsastusalueilla sekä raviradan alueella ratsastetaan aina ratsastuskypärä päässä asianmukaisesti kiinnitettynä. Jos maneesissa on vuorollasi muita ratsukoita, otathan heidät huomioon ja noudatat turvavälejä myös hevosten kanssa.

Irtohypyttäminen on kiellettyä maneesissamme. Juoksuttaminen yleisellä vuorolla on sallittua, jos se ei häiritse muita ratsukoita.

Estevuorot ovat varattavissa erikseen ja niistä lähetetään varmistusviesti asiakkaalle.

Hevosten varustaminen ratsastusta varten tapahtuu ulkona. Jokimaan raviradan valjastuskatosten käyttömahdollisuudesta ja maksuista tulee kysyä raviradan toimistosta.

Ajoneuvot ja muut kulkuneuvot pysäköidään niille varatuille paikoille.

Noudatathan tallialueella ja maneesissa sääntöjämme, tarkemmat säännöt löytyvät osoitteesta Jokimaan-maneesi-Koulutuskeskus Salpaus.

Jos et pääse vuorollasi maneesiin, ilmoitathan siitä tallin numeroon 044 708 0487.

Varmistettua ja maksettua vuoromaksua ei palauteta, otathan tämän huomioon varausta tehdessäsi.

Koulutuskeskus Salpauksen hlökunta ja opiskelijat ovat oikeutettuja 20 % alennukseen. Käytä maksun yhteydessä kuponkikoodia jokimaahlö kun olet henkilökuntaa ja opiskelijan ollessa kyseessä, käytä koodia jokimaaopisk. Alennukset aktivoituvat voimassaolevalla Salpauksen sähköpostiosoitteella.

Varausmahdollisuus on avoinna kaksi viikkoa kerrallaan.

Maneesivuoron varauksen voi varata ma-pe samalle päivälle viimeistään klo 12.

La-Su vuorot pitää varata viimeistään perjantaina klo 12 mennessä. 

Tästä näet kaikki Maneesin varaukset kerralla valmennustietojen kanssa:

 

 

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta