Todistuskopiot

 Kesäaikana todistuskopioiden tilauskäytännöt poikkeavat normaalista.

 Ajalla 1.-31.7.2024 otamme todistuskopiotilauksia vastaan ainoastaan   verkkokaupan kautta. Toimitamme ko. ajalla tulleet tilaukset   saapumisjärjestyksessä 1.8. alkaen.

 Huomaa, että myös turvaposti.todistukset@salpaus.fi sähköposti on poissa   käytöstä tänä aikana.

  • Voit tilata todistuskopiosi täältä (esim. erotodistus, opintosuoritusote tai tutkintotodistus) toimitettuna postitse, turvasähköpostilla tai noudettavaksi opintotoimistoistamme. Selvitä ennen tilausta tarvitsetko oikeaksi todistetun kopion.
  • Todistuskopiotilaukset toimitetaan saapumisjärjestyksessä ja toimitusaika on n. 2 viikkoa.
  • Jos tilauksessa on jotain epäselvää tai asiakirjoja on useita, tai asian käsittely vaatii erikoistoimenpiteitä tai muutoin tavanomaista suuremman työmäärän, toimitusaika voi olla kuukausi tilauksen saapumisesta (Laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta, § 14, 1999/621).

 

 LAHDEN KAUPUNGIN KESKUSARKISTOSTA TILATTAVAT TODISTUKSET:

  • Lahden ammattikouluista / ammattioppilaitoksista (Lahden hotelli- ja ravintolakoulu, Lahden hotelli- ja ravintolaoppilaitos, Lahden ammattikoulu, Lahden ammattioppilaitos ja Lahden kauppaoppilaitos) ennen vuotta 1996 valmistuneiden ja eronneiden todistukset / opintorekisteriotteet säilytetään Lahden kaupungin keskusarkistossa.
  • Todistuskopiot tilataan asiakirjatilauslomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/palvelutori/asiointi-ja-neuvontapalvelut/arkisto/
  • Mikäli sinulla on kysyttävää ennen tilauksen tekemistä, ota yhteyttä sähköpostitse: keskusarkisto@lahti.fi

 

 

 

 

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta