Todistuskopiot

Kesäaikana todistuskopioiden tilauskäytännöt poikkeavat normaalista. Ajalla 1.- 23.7.2023 otamme todistuskopiotilauksia vastaan ainoastaan verkkokaupan kautta. Toimitamme ko. ajalla tulleet tilaukset saapumisjärjestyksessä 24.7. alkaen.

Huomaa, että myös turvaposti.todistukset@salpaus.fi sähköposti on poissa käytöstä tänä aikana.

Voit tilata todistuskopiosi täältä (esim. erotodistus, opintosuoritusote tai tutkintotodistus) toimitettuna postitse, turvasähköpostilla tai noudettavaksi opintotoimistoistamme. Selvitä ennen tilausta tarvitsetko oikeaksi todistetun kopion.

Todistuskopiotilaukset toimitetaan saapumisjärjestyksessä ja toimitusaika on n. 2 viikkoa.

Jos tilauksessa on jotain epäselvää tai asiakirjoja on useita, tai asian käsittely vaatii erikoistoimenpiteitä tai muutoin tavanomaista suuremman työmäärän, toimitusaika voi olla kuukausi tilauksen saapumisesta (Laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta, § 14, 1999/621).

Mikäli sinulla on kysyttävää ennen tilauksen tekemistä, ota yhteyttä sähköpostitse turvaposti.todistukset@salpaus.fi

Huom! Salpauksessa opiskelevalle tilaus on maksuton.

Tilaa tällöin todistuskopio osoitteesta turvaposti.todistukset@salpaus.fi

Lahden ammattikouluista / ammattioppilaitoksista (Lahden hotelli- ja ravintolakoulu, Lahden hotelli- ja ravintolaoppilaitos, Lahden ammattikoulu, Lahden ammattioppilaitos ja Lahden kauppaoppilaitos) ennen vuotta 1996 valmistuneiden ja eronneiden todistukset / opintorekisteriotteet säilytetään Lahden kaupungin keskusarkistossa.

Lähetä todistuspyyntö osoitteeseen keskusarkisto@lahti.fi

 

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta