Jokimaa

Koulutuskeskus Salpaus tarjoaa vuokrattavaksi v. 2015 valmistunutta maneesiamme. Maneesi sijaitsee Jokimaan Raviradan yhteydessä. Maneesi on kooltaan 24m x 80m. Yleisellä vuorolla maneesissa voi olla yhteensä kahdeksan ratsukkoa, estevuorojen aikana neljä. Varauduthan siis vuoroa varatessasi, että maneesissa voi olla samaan aikaan muitakin. Jos haluat tilan vain omaan käyttöösi, varaa kerralla useampi vuoro (4 kpl/ ½ maneesi, 8 kpl/koko maneesi). Vuorot ovat aina tunnin mittaisia.

Salpauksen ratsastusalueilla sekä raviradan alueella ratsastetaan aina ratsastuskypärä päässä asianmukaisesti kiinnitettynä. Jos maneesissa on vuorollasi muita ratsukoita, otathan heidät huomioon ja noudatat turvavälejä myös hevosten kanssa.

Irtohypyttäminen on kiellettyä maneesissamme. Juoksuttaminen yleisellä vuorolla on sallittua, jos se ei häiritse muita ratsukoita.

Estevuorot ovat varattavissa erikseen.

Hevosten varustaminen ratsastusta varten tapahtuu ulkona. Jokimaan raviradan valjastuskatosten käyttömahdollisuudesta ja maksuista tulee kysyä raviradan toimistosta.

Ajoneuvot ja muut kulkuneuvot pysäköidään niille varatuille paikoille.

Noudatathan tallialueella ja maneesissa sääntöjämme, tarkemmat säännöt löytyvät osoitteesta Jokimaan-maneesi-Koulutuskeskus Salpaus.

Jos et pääse vuorollasi maneesiin, ilmoitathan siitä tallin päivystysnumeroon 044 708 0487.

Varmistettua ja maksettua vuoromaksua ei palauteta, otathan tämän huomioon varausta tehdessäsi.

Koulutuskeskus Salpauksen hlökunta ja opiskelijat ovat oikeutettuja 20 % alennukseen. Käytä maksun yhteydessä kuponkikoodia jokimaahlö kun olet henkilökuntaa ja opiskelijan ollessa kyseessä, käytä koodia jokimaaopisk. Alennukset aktivoituvat voimassaolevalla Salpauksen sähköpostiosoitteella.

Vahvistettavia vuoroja varatessa ja vahvistuksen saatuasi, maksa varaus mahdollisimman pian.

Yhteystiedot:

Kaisa Räsänen, tallivastaava puh. 044 708 1853, kaisa.rasanen@salpaus.fi

Linda Kukkonen, hevostalouden tuntiopettaja, markkinointi puh. 040 864 8364, linda.kukkonen@salpaus.fi

 

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta